Om oss

Om Abborre Hemtjänst

Abborre är ett nytänkande privat vård- och serviceföretag som du kan välja enligt Stockholm Stads kundvalsmodell. 

Varför vi sticker ut

Vår kompetens

Om du blivit beviljad hemtjänst, personlig assistans eller avlösar- och ledsagarservice, har du möjlighet att välja Abborre som din trygga partner.

Vi finns till för dig och vårt uppdrag präglas av att tillhandahålla vård- och servicetjänster av högsta kvalitet.

Likt Abborren som är en aktiv fisk som gärna jagar i stim vill vi betona vikten av ett glatt engagemang-och och villkorslöst samarbete. Abborren föredrar värme och det gör vi även inom vår organisation, där vi tar hand om- och respekterar varandra.

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? Läs undersökningen från 2023 

Tystnadsplikt

Alla personal har tystnadsplikt. Det innebär att vi inte får berätta något om dina personliga förhållanden till någon utomstående utan ditt samtycke.

Anledningar

Vi går mot strömmen

Välj Abborre Hemtjänst

Arbetsledning och medarbetare har mångårig arbetslivserfarenhet och goda kunskaper inom verksamhetsområdet. Våra insatser planeras alltid utifrån ditt inflytande och med hjälp av din delaktighet. Vår arbetsmodell grundar sig ur att vi tillsammans skapar en individuellt anpassad omvårdnad som du kan känna dig nöjd och trygg med, dessutom anlitar vi inga underleverantörer för våra tjänster, vilket leder till ett helhetskoncept för ökad trygghet där vårt arbete med kontinuitet- och kontaktmannskap utgör viktiga moment.

Vår stolthet

För oss är det viktigt att se till dina behov och önskemål samt upprätthålla en god kontinuitet gällande våra medarbetares insatser i ditt hem. Engagemang och flexibilitet är en självklarhet för oss och något vi är stolta över, allt för att du ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster.

Inom Abborre vet vi att just kunskap är en avgörande faktor som leder till hög kvalitet av de tjänster vi utför. Medarbetarna är vår viktigaste investering och vårt ansikte utåt.

Kvalitet

I brukarundersökningar som bland annat genomförs av Socialstyrelsen, uppnår Abborre Hemtjänst höga betyg. En ständig kvalitetsförbättring pågår genom att kontinuerligt följa upp och kvalitetssäkra verksamhetens olika processer, samtidigt som vi bedriver en aktiv personalpolitik som främjar till att våra medarbetare trivs i sin yrkesroll och med sina arbetsuppgifter där de erbjuds goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget.

Låt oss förenkla din vardag

Vi bokar gärna tid för ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och går igenom önskemål och behov. Vi står till förfogande dygnet runt med kunniga, noggranna och engagerade medarbetare som alltid gör sitt yttersta för att din vardag ska bli så bra som möjligt.

Tillgänglighet dygnet runt

Vi är alltid bara ett telefonsamtal bort! Genom att ringa vårt journummer, når du oss dygnet runt, alla dagar i veckan, året runt. Utöver våra sedvanliga insatser så erbjuder vi även en hel del tilläggstjänster. Det är bara att kontakta oss om du har frågor och funderingar, tillsammans finner vi säkert en lösning på hur vi kan hjälpa dig och bokar gärna en tid för ett personligt möte, där vi tillsammans går igenom dina önskemål.

Anlita Abborre Hemtjänst nu!

Miljö

Våra el bilar

Det gläder oss att meddela att vi nu tar ett viktigt steg mot en mer hållbar framtid genom att introducera våra nya elbilar för hemtjänsten. Denna omställning till miljövänliga fordon reflekterar vår ständiga strävan efter att minska vår klimatpåverkan och bidra till ett renare samhälle.

Denna satsning på elbilar för hemtjänsten är bara början. Vi planerar att fortsätta utforska fler sätt att göra vår verksamhet mer hållbar. Vår vision är att skapa en hemtjänst som inte bara ger bästa möjliga vård till våra kunder utan också bidrar till en bättre och grönare framtid för alla.

Vi ser fram emot att tjäna er med dessa nya elbilar och hoppas att ni lika mycket som vi uppskattar de positiva förändringar det kommer att medföra för vårt samhälle.

Vad våra kunder säger om oss

Utmärkt
Baserat på 1 recensioner
Birgitta Robertsson
Birgitta Robertsson
3 November 2023
Så trevlig och kompitent personal så nöjd

Kontakta oss

Har Du frågor om vårt tjänsteutbud eller andra funderingar är Du välkommen att kontakta oss!